«Έφυγε» από τη ζωή 50χρονος εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Βόλου


Την τελευταία του πνοή, μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου άφησε το απόγευμα της πρωτοχρονιάς ένας 50χρονος Bολιώτης. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μητρόπουλο, εργαζόμενο στο τμήμα Πληροφορικής του «Αχιλλοπούλειου» τον οποίο αποχαιρετούν με ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοί του.

[ads-post] 

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου: «Ένας ακόμη συνάδελφος έφυγε γρήγορα από κοντά μας το απόγευμα της πρωτοχρονιάς. Ο αγαπητός συνάδελφος Παναγιώτης Μητρόπουλος υπάλληλος του τμήματος πληροφορικής, δεν είναι πια μαζί μας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Η είδηση του θανάτου του ήρθε μέσα στους εορτασμούς και τις ευχές για την νέα χρονιά, δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια ο Πάνος μας, δεν θα είναι πλέον μαζί μας.
Η Οικογένεια του Νοσοκομείου μας θρηνεί την απώλεια σου και γίνεται ακόμη μικρότερη χωρίς εσένα. Ήσουν ένας καλός ευγενικός ευχάριστος και τίμιος άνθρωπος, δημιουργικός και πάντα πρόσφερες κάποια από τις εικόνες που έφτιαχνες στο Σύλλογο, για να δοθεί σε κάποιον συνάδελφο.
Τα δάκρυα μας θα σε συντροφεύουν στο μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησες, καλό παράδεισο να έχεις.. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση.
Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους σου.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Βόλου».


Πηγη: larissanet.gr