Η Ελένη Πετρουλάκη πιο σέξι από ποτέ στις νέες της φωτογραφίες


Θα μας τρελάνει αυτή η γυναίκα...

Η γυμναστική έχει γίνει το hot item των τελευταίων χρόνων. Σώματα γυμνασμένα, σμιλευμένα, άρσεις βαρών και κάθε είδους ομαδικό ή ατομικό μάθημα έχουν βρεθεί στο προσκήνιο. Ο καθένας επιλέγει αυτό που ανταποκρίνεται στα δικά του γούστα, στον ελεύθερο χρόνο του αλλά και στις ανάγκες του σώματός του τη δεδομένη στιγμή.

Για κάποιους άλλους, όμως, η γυμναστική ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολύ πριν αυτή γίνει τάση και αρχίσει να προωθείται από τους celebrities σε όλον τον κόσμο. Πάρε, για παράδειγμα, την Ελένη Πετρουλάκη. Πρόκειται για μία γυμνάστρια που έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Τα προγράμματά της ακολουθεί πληθώρα γυναικών, ενώ η ίδια αποτελεί πρότυπο και ορίζει fitness goals.

Πώς να συμβεί κάτι διαφορετικό, βέβαια, όταν όλη η σκληρή δουλειά που έχει κάνει έχει διαμορφώσει με τέτοιον τρόπο το σώμα της, το οποίο, ακόμα και μετά τη γέννα τεσσάρων παιδιών, ανήκει στα πιο ζηλευτά της εγχώριας showbiz.

Χτες, συγκεκριμένα, η Πετρουλάκη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες που άφησαν το Instagram άφωνο. Οι αναλογίες της είναι πιο σέξι από ποτέ και οι λήψεις σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr