Αλέξης Κούγιας: « Ή είσαι αγράμματος, που μάλλον είσαι, ή είσαι επικίνδυνος και ηθοποιός, ή είσαι και τα δύο!»



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ:

Απευθύνομαι σε σένα, που όταν σε είχα υπάλληλο μου προέβαλες σαν κύριο προσόν σου, ότι μπορείς να κατευθύνεις τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ και γι’ αυτό σε είχε και υπάλληλο-εκπρόσωπο τύπου ο Πηλαδάκης.

Το ρήμα «πεθαίνω» έχει την γραμματική ερμηνεία ότι χάνω τη ζωή μου από φυσικό θάνατο, έχει δε και τη μεταφορική έννοια ότι είμαι πλέον ένα τίποτα και είναι και εντελώς διαφορετικό από το ρήμα «δολοφονώ».

EXALCO
Η αγραμματοσύνη σου σε οδήγησε να διαλέξεις την εκδοχή του ρήματος ότι είσαι ένα τίποτα, ότι έχεις πεθάνει, που είναι μάλλον η πραγματικότητα.

Πολύ δε φοβάμαι ότι μόλις κλείσει το ράδιο πατάρι, δεν θα βρίσκεις δουλειά ούτε για επικεφαλής κουκουλοφόρων διαμαρτυρομένων κατασκευαστών πανό με χυδαίο περιεχόμενο.

Όσο για τη σύγκριση της δηλώσεως για τον Καλογιάννη και την ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Λάρισα, με τον Δημαρά, τότε Δήμαρχο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, θέλω να σου υπενθυμίσω γιατί ξέχασες να το αναφέρεις, ότι ο Δημαράς είχε εκλεγεί Δήμαρχος με 53% και στις επόμενες εκλογές έλαβε 12%.

Η δε ερασιτεχνική Παναχαϊκή στην οποία χάρισα ουσιαστικά τις μετοχές μου, μαζί και σε ένα νταραβεριτζή  ονόματι Παπαδάκη, που ήταν ο εκλεκτός τους, εγώ τους παρέδωσα την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την ΑΕΚ και αυτοί οι τύποι, που μοιάζουν με τους εδώ τύπους, καθώς ήταν και αυτοί «θεματοφύλακες της ιδέας», την ίδια χρονιά την πτώχευσαν αφού ήταν στις τελευταίες θέσεις και από τότε βολόδερναν τρία χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Όταν έκαναν νέα ΠΑΕ την παρέδωσαν σε κάτι στοιχηματζήδες από την Ελλάδα (Δρόσος), μετά σε κάτι στοιχηματζήδες από την Σουηδία (Καλογερόπουλος κ.λπ.), μετά σε κάποιους στοιχηματζήδες από την Αλβανία που μετακόμισαν εκεί από την Λάρισα και αφού επί τρία χρόνια δεν έχει αδειοδότηση και βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, σήμερα μετά από έξι χρόνια προσπαθεί να βρει τον δρόμο της, Στη μέση όμως της βαθμολογίας και έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να ανεβεί στην Super League 1, ενώ εγώ έχω την ΑΕΛ με τον πρώτο χρόνο πρωταθλήτρια στην Super League 2 και 5 χρόνια στην Super League 1 με αδειοδότηση Ευρώπης και χωρίς καμία βοήθεια, είτε από τον Δήμο Λαρισαίων, είτε από τοπικές χορηγίες και μαζί μου μόνο αυτές τις 3000 οικογένειες που αγοράζουν διαρκείας και χαίρονται και λυπούνται μαζί μου.

Αυτό εννοούσα όταν δήλωσα πως «όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο, είτε εξαφανίστηκε, είτε πέθανε» και αυτό θα γίνει και τώρα.

Να είσαι βέβαιος κι εσύ και ο δόκιμος δημοσιογράφος στα 53 του.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr