Απειλές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας: "Αν κάνετε ό,τι θέλετε δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα"Την ώρα που Ελλάδα και Τουρκία έχουν «φιξάρει» ημερομηνία για την έναρξη διερευνητικών επαφών, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχίζει όχι μόνο να προκαλεί, αλλά και να απειλεί.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας επιτέθηκε και απείλησε τη χώρα μας. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει οπουδήποτε θέλει ασκήσεις και οποιαδήποτε αλλά βήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά σπεύδοντας στη συνέχεια να προκαλέσει με δηλώσεις για το Καστελλόριζο και τη μουσουλμανική μειονότητα.

«Η Ελλάδα διεκδικεί θαλάσσιο χώρο άδικο, σε ένα νησί με απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Τουρκία», είπε για το Καστελλόριζο ο Τσαβούσογλου, ο οποίος εν συνεχεία υποστήριξε πως «η Ελλάδα μιλάει για διεθνές δίκαιο, αλλά δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Πρέπει να ονομάζονται Τούρκοι η μειονότητα στη Θράκη».


Πηγή: Hurriyet


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr