Τέμπη: Παράταση ενός μήνα στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων στην γέφυρα Πηνειού


Παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με  αποκλεισμό της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς στην περιοχή της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (χ.θ. 11+950), για  την εκτέλεση εργασιών ενίσχυσης της και για χρονικό διάστημα έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.

∙ Σύμφωνα με την Εγκεκριμένη Μελέτη Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και του  ανωτέρω (γ) σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Υποδομών και  Μεταφορών/Διεύθυνση Δ17, η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή  θα αποκατασταθεί ως εξής:

Α) Α/Κ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ

∙ Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον  αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού,  σύμφωνα με το F/DRW/2602/B099/CHR/000623/A-της εγκεκριμένης μελέτης.

Β) Ι/Κ ΤΕΜΠΩΝ 

Γ) Ι/Κ ΟΜΟΛΙΟΥ-ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΤΑΡΙΑΣ 

∙ Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον  αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού,  ενώ προβλέπεται και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας  Πηνειού με υποχρεωτική έξοδο των οχημάτων από την Π.Ε.Ο. μέσω του  υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Ομολίου.

Δ) Ι/Κ ΠΥΡΓΕΤΟΥ- Η/Κ ΡΑΨΑΝΗΣ 

∙ Η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με την διοχέτευση των οχημάτων στον  αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης,  σύμφωνα με το DRW/2602/B099/CHR/000626/A-της εγκεκριμένης μελέτης.




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr