ΔΕΥΑΛ: Με κάθε τρόπο η είσπραξη των οφειλών της "Γήπεδο Λάρισας Α.Ε."



Η αγωγή της ΔΕΥΑΛ στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για οφειλές της, ύψους 342.000 ευρώ, απασχόλησε χθες το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, όπου το σύνολο της αντιπολίτευσης ζήτησε από τη ΔΕΥΑΛ να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες για την είσπραξη των οφειλών, όπως αντίστοιχα αντιμετωπίζει και όλους τους οφειλέτες της, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση.

«Επίκειται η εκδίκαση της αγωγής της ΔΕΥΑΛ στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.». Έχουμε εξαντλήσει όλα τα μέσα για να εισπράξουμε το ποσό. Δεν θα παραιτηθούμε από τη διεκδίκηση των χρημάτων…» δήλωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε τοποθέτησή του.

Στο πλαίσιο των τοποθετήσεων και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για μεγάλους οφειλέτες στη ΔΕΥΑΛ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Μαβίδης, υποστήριξε πως «το Ελληνικό Δημόσιο, τα Δικαστήρια, ο Στρατός, οι Φυλακές…είναι οι μεγάλοι οφειλέτες της ΔΕΥΑΛ  και αργούν να πληρώσουν… Αντίστοιχα ιδιώτες χρωστάνε σήμερα στη ΔΕΥΑΛ από 20 ευρώ μέχρι 20.000 ευρώ» αλλά «τα τελευταία χρόνια βαίνουν σταδιακά μειούμενα τα ανεξόφλητα της ΔΕΥΑΛ. Συμμαζεύουμε τη ΔΕΥΑΛ» είπε.


Πηγη: Ελευθερία (Λένα Κισσάβου) 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr