ΠΑΕ ΑΕΛ: Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Τάτση, αλλά ήρθε… σκούπα με τέσσερις στην έξοδο


Ραγδαίες εξελίξεις στον Κάμπο… Την παραίτηση του υπέβαλε μετά την εντός έδρα ήττα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιάννης Τάτσης, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας δεν την έκανε αποδεκτή.

Έτσι ο 48χρονος προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «βυσσινί», ωστόσο, αποφασίσθηκε να βρεθούν στην έξοδο τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Πλατέλλα, Φίλιπ, Τρούγιτς και Γιουνές με τη διαφορά ότι οι δύο πρώτοι θα πρέπει να φέρουν προσφορά στην ομάδα, ενώ οι δύο τελευταίο μένουν ελεύθεροι χωρίς να απαιτείται αντάλλαγμα.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών την Κυριακή (17/1) αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους».


Πηγη: a-sports.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr