Λάρισα: Η ΔΕΥΑΛ διαγράφει οφειλές σε επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τουςΑπαλλαγή πληρωμής από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς, σε επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, παρέχει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ).

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Δημ. Μαβίδη, η παραπάνω απόφαση πάρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, με στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις  που επλήγησαν από την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και συγκεκριμένα όσους αναγκάστηκαν βάσει υπουργικών αποφάσεων να κλείσουν τα καταστήματά τους και να σταματήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Ο κ. Μαβίδης σημειώνει πως η κοινωνική προσφορά αφορά μεν τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του 2020, αλλά ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ισχύσει και τους επόμενους μήνες, σε περίπτωση ανάλογης επέκτασης των περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση, με συνέχεια του lockdown.

H εν λόγω απόφαση ανακοινώθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΛ έχει δεχθεί μόνο 48 αιτήματα από δικαιούχους.

Ο αριθμός αυτός θεωρείται πολύ μικρός, καθώς εκτιμάται ότι οι δικαιούχοι είναι πάνω από 800!


Πηγη: Ελευθερία (Λένα Κισσάβου) Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr