Θανάσης Νασιακόπουλος: «Ενίσχυση συνεργασίας Δήμου Κιλελέρ με ΔΕΔΔΗΕ για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών»


Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα. Ο Δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, Γιάννης Κουκούτσης και Γιάννης Παπακανάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους Ευάγγελο Μπέη, Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Λάρισας, Αλέξανδρο Δήμου Τομεάρχη Τομέα Εκμετάλλευσης Δικτύου και Θεμιστοκλή Δημούσιο Αναπληρωτή Τομεάρχη Μελετών και Κατασκευών.

Στα πλαίσια της συζήτησης οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη διακοπή υδροδότησης σε κοινότητες της ΔΕ Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ οι οποίες υδροδοτούνται από τις γεωτρήσεις στη θέση «Άγιος Νικόλαος». Συζήτησαν εκτενώς το θέμα που προκύπτει από τη μη σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην εν λόγω περιοχή που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία περίπου 4.500 καταναλωτών της ΔΕΥΑ Κιλελέρ. Οι αρμόδιοι του ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσαν ότι θα διερευνήσουν την έκταση του προβλήματος και τη συχνότητα παρουσίασής του με σκοπό την ανίχνευση και την αντιμετώπισή του, ενώ πρότειναν την εγκατάσταση συστημάτων σταθεροποίησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος στις εσωτερικές εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης πρότεινε την αποστολή των τηλεμετρικών δεδομένων που τηρεί η ΔΕΥΑΚ προκειμένου να συμβάλει κατά αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια του ΔΕΔΔΗΕ για τον εντοπισμό της συχνότητας του φαινομένου. Παράλληλα αιτήθηκε, ως την πλέον βέλτιστη λύση, την παροχή δεύτερης – ξεχωριστής – γραμμής ηλεκτροδότησης η οποία θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την υπάρχουσα και θα καλύπτει τις ανάγκες σε περίπτωση βλάβης της.

Ο Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Γιάννης  Παπακανάκης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα άρτια συνεργασία της υπηρεσίας με την αντίστοιχη του ΔΕΔΔΗΕ, γεγονός που αποδεικνύεται και στο τελευταίο περιστατικό, όπου οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ έσπευσαν άμεσα στο σημείο για την επίλυση του αναφερόμενου προβλήματος.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε το πολύ καλό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γεγονός που πιστοποιεί το επίπεδο της αμοιβαίας συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Κιλελέρ και τον ΔΕΔΔΗΕ και έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές και την ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Κιλελέρ.




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr