Αλεξούλης σε Κούγια: "Είσαι φιλοξενούμενος στην πόλη και ποτέ δεν θα γίνεις δικός μας"


Στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια απευθύνεται με προσωπική του δήλωση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Αλεξούλης.

Αναλυτικά:

«Ξεκαθαρίζω κάτι από την αρχή. Δεν μιλάω ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Απόστολου Καλογιάννη αλλά ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και πολίτης της Λάρισας.

Απευθύνομαι στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Φτάνει πια ως εδώ. Δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο σ΄ αυτή την πόλη. Σε συγχωρούμε, τα ασυγχώρητα που έχεις το θράσος και δεν άφησες κανένα επάγγελμα όρθιο. Με απειλές για δικαστήρια μέχρι και τις πέτρες φόβισες.

Την ομάδα μοντέλο , όλοι εσείς οι ξένοι την κάνατε σαν τα μούτρα σας όπως και το ποδόσφαιρο. Χάσαμε το σεβασμό μας σε όλη την Ελλάδα αφού καταφέραμε να μας διοικείς εσύ ο μεγαλύτερος δικηγόρος της Ελλάδας με χιλιάδες δίκες και επιτυχίες μπλα μπλα μπλα.

Είχαμε κάτι που ένωνε όλη την πόλη με περηφάνια και μας κάνατε να ντρεπόμαστε και να σκύβουμε το κεφάλι.

Είσαι φιλοξενούμενος στην πόλη και ποτέ δεν θα γίνεις δικός μας γιατί απλά δεν ανήκεις στον χαρακτήρα και την φιλοσοφία μας.

Την ομάδα την κάνατε εμπορική επιχείρηση και όχι κοινωνικό αγαθό όπως ήταν. Και κάθε μέρα την πληγώνετε και την κονταίνετε. Νομίζεις ότι όλοι σε φοβούνται και ανοίγεις το στόμα επί προσωπικού και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο.

Εχεις κάνει μια ομάδα καταθλιπτική, χωρίς σεβασμό. Δυο είναι οι τρόποι για να μείνεις στην ιστορία. Φτιάχνοντας και γκρεμίζοντας. Εσύ δεν ανήκεις στην πρώτη. Το καλύτερο δώρο στην πόλη είναι να σηκωθείς και να φύγεις.

Σεβαστήκαμε τα πάντα. Ούτε ποιον παίρνεις ρωτήσαμε,  ούτε τι λεφτά βάζεις, ούτε καν κριτική για την  πορεία της ομάδας κάναμε. Το απύθμενο θράσος σου να μας κατηγορείς και από πάνω με προσωπικές προσβολές και ανακρίβειες πάει πολύ.

Σου μιλώ ποδοσφαιρικά και όχι πολιτικά γιατί αυτή η ομάδα ήταν πάντα έξω από την πολιτική και τα κόμματα. Προσωπικά ποδοσφαιριστής δηλώνω, καλός ή κακός δεν έχει σημασία.

Και αν θες επι προσωπικού σε περιμένω.»




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr