Ασφαλτοστρώσεις και έργα σε Κοιλάδα και Τερψιθέα από το Δήμο Λαρισαίων


  • Ανακατασκευάζεται ο δρόμος Κοιλάδα – Λουτρό

  • Εργασίες και στην Παναγία Βλαχερνών στην Τερψιθέα


Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευή του δρόμου Κοιλάδας – Λουτρού. Η ανακατασκευή και η ασφαλτόστρωση του δρόμου περιλαμβ Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και περιλαμβάνονται στο μεγαλύτερο έργο της αγροτικής οδοποιίας που υλοποιείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (πρώην Φιλόδημος), με προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ. 


Το έργο περιλαμβάνει βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών δρόμων μήκους άνω των 13 χιλιομέτρων με σκοπό την ομαλή σύνδεση του προκειμένου να εξυπηρετούνται τα αγροκτήματα της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας. Οι ρν λόγω οδοί εξυπηρετούν γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και βελτιώνουν την πρόσβαση σε γεωργική γη. 

[ads-post] 

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται έργα και στην Τερψιθέα. Πρόκειται για έργα που περιλαμβάνουν, ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών και  πλακοστρώσεις πεζοδρομίων. Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιούνται και παρεμβάσεις στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών. Οι παρεμβάσεις στην Τερψιθέα είναι προυπολογισμού 710.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Λαρισαίων.