Ιωάννα Τούνη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Γιάννη Σιδεράκη παρά τις φήμες χωρισμού


Η Ιωάννα Τούνη είναι εκρηκτική, ανεξάρτητη και αποφασισμένη να τα ζήσει όλα σε αυτή τη ζωή. Τα πολυήμερα ταξίδια με φίλες, οι σιέστες με τις κολλητές και το lifestyle της σέξι περσόνας πυροδοτούν συχνά αντιδράσεις, αλλά και χορό φημών. Οπως πρόσφατα, που ήταν έντονη η φημολογία χωρισμού της Ιωάννας από τον σύντροφό της και πρώην τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη.

Μετά το ταξίδι στο Ντουμπάι με την καλή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη, οι ψίθυροι ότι η Τούνη και ο Γ. Σιδεράκης δεν είναι πια μαζί φούντωσαν. Η «άτακτη» ζωή που η ίδια προέβαλλε μέσω των social media παρέπεμπε σε εργένισσα και όλοι πίστεψαν ότι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι πληροφορίες της Realnews, όμως, κάνουν λόγο για μια σχέση που ακόμη καλά κρατεί! Η Ιωάννα έχει βρει στον Γιάννη τον άνθρωπο που την κατανοεί απόλυτα. Εκείνος της έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη και είναι υποστηρικτικός σε κάθε απόφασή της. Εξάλλου, γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ είχαν υπάρξει ξανά ζευγάρι στο παρελθόν. Πλέον, πιο σίγουροι για τα συναισθήματά τους, δεν βλέπουν ως απειλή για τη σχέση τους ο ένας τις επιλογές του άλλου. Πιστεύουν ότι μέσα από την προσωπική ελευθερία δομούνται οι βάσεις για μια ουσιαστική σχέση.

Περιμένοντας το... δαχτυλίδι

Η Ιωάννα Τούνη είναι δοτική και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή υπήρξε μάλλον εξωστρεφής. Σε αυτή τη σχέση, όμως, είναι όλα διαφορετικά, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της: «Δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα ότι θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Εχω κουραστεί και έχω κουράσει, πιστεύω. Φτάνει!». Και μπορεί να μοιάζει με μια κοπέλα που τα έχει όλα, εκείνη, όμως, εκφράζει ένα παράπονο: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου θέλουν, υποτίθεται, να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος». Η Ιωάννα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι πριν από αρκετά χρόνια. Εκείνη τον ακολούθησε στα Τρίκαλα, προκειμένου να συγκατοικήσουν, αφήνοντας πίσω της στη Θεσσαλονίκη φίλους και συγγενείς. Ενα τρίτο πρόσωπο, όμως, έφερε τον χωρισμό, ο οποίος υπήρξε έντονος. Πριν από λίγους μήνες, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι σε μια μάλλον περίεργη συγκυρία, αφού εκείνη μόλις είχε βγει από μια σχέση και περνούσε δύσκολα. Ο Γιάννης, όπως αποδείχθηκε, ήξερε τον τρόπο να την κάνει να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.


Πηγη: enikos.gr (της Aλεξανδρας Αντωνίου) 

ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr