Κ. Μητσοτάκης από Καρδίτσα: Κλείνουμε τις πληγές του "Ιανού" – Πoλλαπλά τα οφέλη από τον Ε65


«Η πολιτεία ανταποκρίθηκε με συντονισμό, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε μία πρωτοφανή φυσική καταστροφή, διαμορφώνοντας άμεσα συνθήκες ταχείας αποκατάστασης και διαδικασίες ενίσχυσης που έφτασαν στοχευμένα και γρήγορα στους δικαιούχους.

Οι ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών του «Ιανού» και ενίσχυσης των πληγέντων προχώρησαν όλους αυτούς τους τέσσερις μήνες με εντατικότατους ρυθμούς, πρωτοφανείς για τα δεδομένα των προηγούμενων ετών, όπως πρωτοφανής ήταν η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων».

Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην «Ελευθερία», με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στην Καρδίτσα όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στα έργα που έγιναν για την αποκατάσταση των ζημιών μετά τη θεομηνία.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλία θα είναι τα Τρίκαλα, όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις για το βόρειο τμήμα του άξονα Ε-65.

Αναφορικά με το σημαντικό έργο της κατασκευής του οδικού αυτού άξονα, που έλαβε έγκριση πριν από λίγες μέρες από τη Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χάρη στη συστηματική δουλειά του Υπουργείου Υποδομών, ο Κυρ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι «αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής, με πολλαπλά οφέλη».


(*) φωτογραφία αρχείου

Πηγη: Ελευθερία