ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Λάρισας: Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής ΕπιτροπήςΣε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου 2021.

Στη Συνδιάσκεψη ψηφίστηκαν ομόφωνα τα κείμενα που τέθηκαν υπόψη των μελών του κόμματος, ο απολογισμός και ο προγραμματισμός της απερχόμενης ΝΕ, καθώς και το Σχέδιο Απόφασης.

Εκλέχθηκαν επίσης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα διεξάγουν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας 25μελούς ΝΕ, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ειδικότερα, οι 210 αντιπρόσωποι που εκπροσωπούν όλες τις Οργανώσεις Μελών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, θα ψηφίσουν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα».Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr