Κατέπληξε ο Νίκος Νταλάκας φτάνοντας στους 4 του τελικού στο "The Voice"


Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του Λαρισαίου Νίκου Νταλάκα στον χθεσινόβραδινο τελικό του «The Voice of Greece» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Νταλάκας ανήκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και στον τελικό τραγούδησε το "Σχήμα Λόγου", των Αντώνη Βαρδή, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις.

Τελικα, και με την βοήθεια και την ψήφο όλης της Λάρισας, κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους 4 φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του "The Voice", και μάλιστα ο μοναδικός άνδρας διαγωνιζόμενος, με τους κριτές να κάνουν δυθιραμβικα σχόλια για το πρόσωπο του, και όχι άδικα. 

Ο 28χρονος Λαρισαίος τραγουδιστής διαθέτει μια μοναδική φωνή και γι΄αυτό, άλλωστε, έχοντας να συναγωνιστεί πολλές εκπληκτικές φωνές και παρουσίες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του μουσικού διαγωνισμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Λαρισαίος Νίκος Νταλάκας δεν είναι ο νικητής για την Λάρισα καθώς όλη του η πορεία στο δημοφιλές talent show ήταν απολύτως επιτυχημένη και πολύ περισσότερο καταπληκτική.

Για όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες, ο Νίκος Νταλάκας είναι ... ο νικητής του "The Voice of Greece"! 


Δείτε την χθεσινή του μοναδική ερμηνεία τραγουδώντας το «Σχήμα Λόγου», των Αντώνη Βαρδή, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr