Βόλος: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 54χρονου Απ. Σαμπλίδη


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 54χρονου Απόστολου Σαμπλίδη, που είχε εξαφανιστεί από τις 11 Ιανουαρίου, από την περιοχή του Νοσοκομείου, όπου είχε επισκεφθεί τη σύζυγό του, που τότε νοσηλευόταν.

Ο άνδρας εντοπίστηκε ζωντανός στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, από εποχούμενη περιπολία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ περπατούσε στη Λεωφόρο Καζανάκη, στην περιοχή του Σαρακηνού και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Νωρίτερα άνθρωπος που κινούνταν στην περιοχή, επικοινώνησε με το «100» και είπε ότι είδε έναν άνδρα που έμοιαζε με τον εξαφανισμένο, έδωσε στίγμα, αλλά ο 54χρονος, εντοπίστηκε από το περιπολικό πιο κάτω από το σημείο που υπέδειξε ο περαστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του και όπως προέκυψε από τις 25 Ιανουαρίου ζούσε σε εγκαταλειμμένο – ακατοίκητο καλύβι στην περιοχή του Σαρακηνού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις τι είχε συμβεί, ενώ δεν φαίνεται να γνώριζε ότι η σύζυγός του απεβίωσε την Κυριακή στο Νοσοκομείο, συμπληρώνοντας την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του.

Η Αστυνομία ενημέρωσε την κόρη του άνδρα που είχε εξαφανιστεί, η οποία τον παρέλαβε, ενώ μετά την εξέλιξη αυτή παύουν οι αναζητήσεις Πανελλαδικά και το Silver Alert που εξέδωσε η «Γραμμής Ζωής» σε συνεργασία με την Αστυνομία.


Πηγή: magnesianews.gr