ΣΟΚ στη Μαγνησία: Αυτοκτόνησε 80χρονος


Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε φαίνεται ότι «όπλισαν» το χέρι ενός 80χρονου άνδρα στη Γαύριανη, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα αυτοπυροβολήθηκε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο στο κάτω μέρος του προσώπου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος και στις 11.50, παρά τις προσπάθειες των γιατρών έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, στις 4.30 σήμερα τα ξημερώματα, βγήκε ευκαιρία που η σύζυγός του σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήρε το δίκαννο που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας την κάννη στο κάτω μέρος του προσώπου του.

Από τον ήχο του πυροβολισμού έγινε αντιληπτός από τη σύζυγό του και τον γιό του, που μένει στο διπλανό σπίτι και αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο βαρύτατα τραυματισμένος, νωρίς το πρωί, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στις 11.50 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος, πρόσφατα αντιμετώπισε ένα παθολογικό πρόβλημα υγείας και για το λόγο αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.


Πηγή: magnesianews.gr