Βόλος: Προκάλεσαν φθορές στην πολυκατοικία που στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας


Φθορές στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στον 1ο όροφο στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας, προκάλεσαν λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ από δύο άτομα, συνελήφθη ένας 37χρονος και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Ο 37χρονος με άγνωστο προς το παρόν άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετέβησαν στην πολυκατοικία, όπου ο άγνωστος δράστης έσπασε με σφυρί την γυάλινη πόρτα της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας, ενώ ο 37χρονος έγραψε σύνθημα με μαύρο σπρέι.

Δύο περαστικοί τους αντιλήφθηκαν και ακινητοποίησε ο ένας περαστικός αρχικά τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ ο συνεργός του καταδιώχθηκε από τον άλλον περαστικό ωστόσο διέφυγε.

Ο 37χρονος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή διάπραξης εγκλημάτων, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 € για άσκοπη μετακίνηση

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του άλλου δράστη.


Πηγή: magnesianews.gr