ΚΙΝΑΛ: «Εκτός σειράς εμβολιασμοί: Η ΝΔ και τα στελέχη της νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν»Τα στελέχη της ΝΔ συνεχίζουν απτόητα να παρακάμπτουν τη σειρά εμβολιασμού

Πρόσφατες αποκαλύψεις για τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη το αποδεικνύουν. Αναμένουμε παρέμβαση του εισαγγελέα

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνονται τα ακόλουθα:

"Ελπίζαμε ότι μετά την γενική κατακραυγή για τον εκτός σειράς εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών τον Ιανουάριο, το αίσχος αυτό δεν θα επαναλαμβανόταν.

Όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον κ. Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου και των κανόνων και ότι νομίζουν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμη και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Φαίνεται ότι τα παραδείγματα της Ικαρίας και της Πάρνηθας τους εμπνέουν.

Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε. Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες;"
Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr