Τα κλειδιά της εστίασης συγκεντρώνουν οι Λαρισαίοι επιχειρηματιες για να τα παραδοσουν στον Άδωνι


Ξεχειλίζει πλέον η οργή των επιχειρηματιών της εστίασης, καθώς ο κλάδος στη Λάρισα – όπως και σε όλη τη χώρα –  διανύει την οξύτερη κρίση των τελευταίων ετών εξαιτίας του πολύμηνου lockdown, το οποίο έρχεται σε συνέχεια την πρώτης καραντίνας και της λειτουργίας με πολλούς περιορισμούς.

Ήδη στην πλατεία Ταχυδρομείου, έχει τοποθετηθεί κάδος όπου επαγγελματίες αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους – μάλιστα ένας εξ αυτών άφησε και λογαριασμό ΔΕΚΟ – στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Παράλληλα, αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι», μετά και από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει. Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδιπλώθηκε χαρακτηρίζοντας τη φράση του «λεκτική υπερβολή», όμως και αυτή η δήλωση βάρυνε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα στον χειμαζόμενο κλάδο.

Πλέον τα κλειδιά συγκεντρώνονται και θα έχουν ενδιαφέρον οι περαιτέρω κινητοποιήσεις του κλάδου της εστίασης.

Σημειώνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου κορυφώνει τη δράση, ενώ στη συνέχεια αντιπροσωπεία της προτίθεται να παραδώσει τα κλειδιά που θα συγκεντρωθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας…


Πηγη: larissanet.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr