Κεφτέδες με σπανάκι


Νόστιμο και εύκολο ορεκτικό ή συνοδευτικό

Υλικά (για 6-8 άτομα):
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 300 γρ. σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 φλ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση:
  • Ψιλοκόβετε τα λαχανικά, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά με άφθονο νερό.
  • Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
  • Μόλις χάσουν τα υγρά τους τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
  • Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
  • Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.

Καλή σας όρεξη...

ΧΕΛΛΑΔΑ


Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr