Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση: «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης»


Διοργανώνει ο ΣΘΕΒ και ο ΣΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 15:00 -16:30, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης» 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας για τις πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις σε θέματα χωροταξίας και αδειοδοτήσεων, όπως και τις αλλαγές που επιφέρουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα τοποθετηθούν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο Αν. Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Γιώργος Ξηρογιάννης και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξελίξεις και οι αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο χωροταξίας και αδειοδότησης.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ειδικών θεμάτων και τοπικών προβλημάτων αναφορικά με τα ζητήματα εφαρμογής του αναθεωρημένου Περιφερειακού   Χωροταξικού Πλαισίου Θεσσαλίας, υπό το πρίσμα του Ν. 4759/2020 και των ευκαιριών του Ταμείου Ανάκαμψης στην οποία θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΤΕΕ (Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας).


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και στο e-mail: sthev@sthev.gr.

Χορηγός: Logon ΑΕ