Βασιλακόπουλος: "Δεν παρέλυσε ο γιατρός στην Κέρκυρα – Έχει διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος του"



Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε μία σοβαρή καταγγελία με αφορμή το περιστατικό γιατρού στην Κέρκυρα που υποστήριξε ότι παρέλυσαν τα πόδια του έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

"Ένας συνάδελφος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους και εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτόν τον ντόρο πηγαίνοντας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

"Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση. Δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ και ο δημοσιογράφος ο οποίος το απεκάλυψε όλο αυτό το δεύτερο περιστατικό και φόβισε όλη την Ελλάδα για άλλη μία φορά νομίζω ότι είναι ένας εκ των εμβολιασθέντων εκτός σειράς. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν πρέπει να γίνονται και δημιουργούν τρομερά μεγάλο πρόβλημα. Δεν γίνεται τυχαία εγώ που κατηγορούμαι για το ότι δεν ακολούθησαν τη σωστή οδό, εκ των υστέρων, τη μία μέρα να έχω δύσπνοια, την άλλη να έχω παράλυση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα", σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τη νοσηλεύτρια δήλωσε: "Είναι καλά, έχει επανέλθει πλήρως. 99,9% υπάρχουν οι νευρολόγοι που είναι πιο ειδικοί από εμένα αλλά δεν ήταν σύνδρομο Guillain - Barre. Δεν υπάρχει Guillain - Barre που να γυρνάει τόσο γρήγορα πίσω".



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr