Αναβολή του ΑΕΛ-ΑΕΚ αποφάσισε ο διαιτητής - Οι θέσεις των δύο ομάδων



Ήταν αναμενόμενο, αλλά τώρα είναι οριστικό. Το απογευματινό (17:15) παιχνίδι του Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League 1 δεν θα διεξαχθεί.

Ο διαιτητής αφού επιθεώρησε το γήπεδο, ξεκίνησε στη συνέχεια να συντάσσει το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια και έχει ενημερώσει ήδη τις δύο ομάδες ότι το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ μέσω του Βασίλη Δημητριάδη εξέφρασε την θέση της και υποστήριξε πως θέλει να αγωνιστεί κανονικά.

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ, αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί, προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πώς αυτό που δεν έκανε, προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο, ώστε να γίνει κανονικά. Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι οκ»», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, υποστήριξε πως μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί αύριο, αφού πιθανότατα η κατάσταση του γηπέδου θα είναι εντάξει.

«Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο εκτιμάται ότι θα είναι οκ», ανέφερε.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε ήρεμο κλίμα, με τον Δημητριάδη να υποστηρίζει πως η ΑΕΚ θέλει έστω και αύριο να παίξει κανονικά το ματς.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της λίγκας, αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου για το αν θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/2, 17:15) το παιχνίδι ή αν θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.


Πηγή: filathlos.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr