Προκλητικό - Fake δημοσίευμα του in.gr του Μαρινάκη με photoshop εικόνα Τσίπρα - Λιγνάδη



Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά παράλληλα, στο ίδιο «άρθρο» διερωτώνται σε τι βαθμό ξεφτίλας θα φτάσει η δημοσιογραφία. 

Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;». 

Ο ίδιος ο συντάκτης του άρθρου διερωτάται «Σε τι βαθμό ξεφτίλας θα φτάσει η δημοσιογραφία», τη στιγμή που δημοσιεύει ένα clickbait άρθρο, με εξίσου clickbait τίτλο, το οποίο μόνο εάν κάποιος το διαβάσει διαπιστώνει πως γράφτηκε με μόνο σκοπό να κλικάρουν οι αναγνώστες και να διαπιστώσουν πως το -έτσι κι αλλιώς κακό photoshop- δεν έχει καμιά απολύτως βάση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις στα social media κάτω από το άρθρο είναι πολύ μεγάλες, με αναγνώστες να σχολιάζουν με πολύ αρνητικό τρόπο στη σελίδα του in.gr στο Facebook. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιαζοντας το συγκεκριμένο "άρθρο" επισημαίνει για την λαθροχειρία του συγκροτήματος Μαρινάκη: 

«Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.
Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.
Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.
Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.»

Παρακάτω η πραγματική φωτογραφία και το photoshop του in.gr: 





Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr