Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο ράπερ Lamanif - Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση


Στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 24χρονος ράπερ Lamanif ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 8 Φεβρουαρίου από την Άνω Περαία Θεσσαλονίκης και εντοπίστηκε ζωντανός τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, τον 24χρονο εντόπισαν μόνο του, σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης. Για την ανεύρεση του 24χρονου μουσικού είχε συσταθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ειδική ομάδα. Άμεσα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπου θα καταθέσει στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η είδηση του εντοπισμού του έγινε γνωστή λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή "Φως στο Τούνελ". Φιλικό πρόσωπο του Λάμπρου Μανιφάβα, επιβεβαίωσε στο «Τούνελ» την πληροφορία. Μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ. Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

Το «Τούνελ» σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία Θεσσαλονίκης, μετέφερε πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μες τη νύχτα. Μαρτυρίες έφταναν και στο δικά τους τηλέφωνα, που ελέγχονταν.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ανήρτησε βίντεο στο Instagram όπου υποστήριζε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού με «ροζ» βίντεο και θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ζητούσε συγγνώμη από τους ανθρώπους του για ό,τι ακολουθήσει. Το βίντεο ανέβηκε στο προφίλ του στο Instagram μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και οι Αρχές ενημερώθηκαν γι' αυτό νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας, ενώ υπήρξε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των Αρχών για να τον αποτρέψουν.

Η γιαγιά του 24χρονου υπέβαλε τη δήλωση εξαφάνισης στην Αστυνομία. Έτσι ενεργοποιήθηκαν και επίσημα οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του νεαρού ράπερ. Την Τετάρτη ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός του Silver Alert. Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την υποσημείωση ότι στα πλάνα εμφανίζεται ο αγνοούμενος ράπερ. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στην οδό Τσιμισκή μέσα από αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται εν κινήσει και δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια εάν το άτομο που φαίνεται στο βίντεο είναι ο Lamanif.



Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr