Δωρεάν μοριακά τεστ PCR για εκπαιδευτικούς και προσωπικό σχολικών μονάδων την Κυριακή στη ΛάρισαΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ  πραγματοποιούν αύριο Κυριακή 28-2-2021 και από ώρα 10 π.μ. έως 2 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα,  δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοιού με μοριακά τέστ  PCR  για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για το προσωπικό που απασχολείται στις σχολικές μονάδες ( διοικητικό, καθαριότητας, φύλαξης κλπ).

Η δράση πραγματοποιείται με τη μέθοδο του drive through testing.

Για την μετάβαση  τους στη Σκεπαστή Αγορά, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να στείλουν  μήνυμα για μετακίνηση στο 13033 με κωδικό 1, να έχουν μαζί τους  αστυνομική  ταυτότητα και  έγγραφο που να αποδεικνύει πως είναι εκπαιδευτικοί (ή εργάζονται σε κάποιο σχολείο για το λοιπό προσωπικό). Επίσης,  να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ. 

Κατά την παραμονή στο χώρο,  τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΔΥ.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr