The Voice of Greece: Απόψε το βράδυ ο μεγάλος τελικός και η τελική μάχη για τον Λαρισαίο Νίκο Νταλάκα



Απόψε το βράδυ, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, θα πραγματοποιηθεί σε απευθείας μετάδοση ο μεγάλος τελικός του "The Voice of Greece".

Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί στη σκηνή του The Voice of Greece τους finalist του μουσικού διαγωνισμού. 

Εννέα είναι οι διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας θα τα καταφέρει.

Ανάμεσα στους 9 διαγωνιζόμενους μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τον 27χρονο Λαρισαιο τραγουδιστή Νίκο Νταλάκα που θα δώσει την κρίσιμη μάχη και θα χρειαστεί την στήριξη όλων μας.

Ποιο αναλυτικά… 

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς μοιράζονται την ίδια προσδοκία να δουν έναν διαγωνιζόμενο από τη δική τους ομάδα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της χρονιάς.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον μεγάλο τελικό θα δούμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίζονται από το team του Πάνου Μουζουράκη.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα παρακολουθήσουμε τους: Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή.

Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίζονται η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές καθώς θα δούμε τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή σε ντουέτα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Στο Social Media Room του "The Voice of Greece" θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

Ο Λαρισαίος Νίκος Νταλάκας, απόψε περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά στην πορεία του στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί την στήριξη όλων μας με την ψήφο μας, ενω με την ευγενια και το ήθος που τον διακρίνει, πριν την σημερινή του αναμέτρηση δεν παρέλειψε με μια ανάρτηση του στα Social Media να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στην πορεία του στον μουσικό διαγωνισμό γράφοντας: 

"Θα ήθελα απλα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου ,στους φίλους μου,σε όλους τους ανθρώπους που με στηρίξατε και στα site ,τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες που ανεβάσανε για μένα...Δεν είναι η ψήφος είναι η θετική ενέργεια και η αύρα σας που μου δώσατε...κάτι που ελπίζω να σας το ανταποδώσω κάποια στιγμή.Τωρα είμαστε στον Τελικό του the Voice. Ελπίζω να είστε εδώ μαζί μου την Παρασκευή όχι σαν ψήφος αλλά σαν μια παρέα γεμάτη θετική ενέργεια!!!ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Panos Mouzourakis και τον Charis Georgiou το ξέρουν γιατι!!!"

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟ !!! 



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr