Κάλεσμα για τεστ κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Νικη Κεραμέως (VIDEO)


«Πάντα θα πορευόμαστε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών και δεν θα διστάσουμε να εφαρμόσουμε οποιοδήποτε μέτρο μας υποδείξουν, τόνισε η υπουργός Υγείας και Θρησκευμάτων από το Δ’ Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Τα παιδιά βρήκαν τους συμμαθητές και το φυσικό τους χώρο, πάντα με αυξημένα μέτρα προστασίας και πρόληψης, επεσήμανε η υπουργός, ενώ απηύθυνε κάλεσμα  σε εκπαιδευτικούς και μαθητές 16 ετών και άνω, να κάνουν δωρεαν τεστ για κορονοϊό, όσο συχνά το επιθυμούν, μέσω της ειδικής πλατφόρμας σε 386 σημεία σε όλη τη χώρα. (https://edu.testing.gov.gr)

Κατά την επίσκεψή της η Νίκη Κεραμέως συνομίλησε με παιδιά. Μια μαθήτρια της είπε ότι «όλα αυτά που μάθαιναν στην Πληροφορική τα έκαναν πράξη στην τηλεκπαίδευση».

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι τα σχολεία ανοικτά, ενώ κύριοι στόχοι παραμένουν η προστασία της ατομικής και της δημόσιας υγείας αλλά και η όσο το δυνατόν απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδικασία, επανέλαβε η υπουργός Παιδείας.

Η υπουργός ευχαρίστησε ξανά γονείς, μαθητές, τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως τα στελέχη της εκπαίδευσης «για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν» την περίοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Πηγή: ert.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr