Σήμερα στις 15:00 η αποστολή της ΑΕΛ με απουσίες και εκπλήξεις στη Ριζούπολη



Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το εκτός έδρας ματς των Play out του πρωταθλήματος της Super League 1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει σήμερα, Σάββατο (20/03) στις 15:00, στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Αρκετά απαιτητικό το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του Super League 1 για την ΑΕΛ απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 3-1.

Από μειονεκτική θέση μπαίνει πλέον στην διαδικασία των πλέι άουτ η ομάδα του Φέστα, όντας ουραγός της βαθμολογίας και έτσι χρειάζεται όσες περισσότερες νίκες μπορεί στις εφτά αναμετρήσεις που έχει μπροστά της για να σώσει την παρτίδα παραμονής σε μια πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις.

Σημαντικό το πρώτο ματς στην Ριζούπολη, όπου ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και να πάει στην διακοπή με μεγαλύτερη ηρεμία.

Νοκ άουτ οι ακραίοι μπακ Γιακιμόφσκι (τιμωρημέρνος), Γκράουρ (τραυματίας) και ο μέσος Νικολιάς (τραυματίας). Γύρισαν οι τέσσερις «κομμένοι», αλλά… κόπηκαν οι τρεις απ’ αυτούς (Μπάγιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας)! Μόνο ο Σπαρβ βρίσκεται στην 20άδα. Εκτός παραμένει προφανώς και ο υπέρβαρος Τσόσιτς.

Ουσιαστικά ο Φέστα πάει στον «τελικό» με έναν δεξιό μπακ, τον Μπέρτο που προέρχεται από τραυματισμό, και χωρίς αριστερό μπακ (ο νεαρός Μαϊδανός συμπεριλήφθηκε για τυπικούς λόγους)! Εντός και ο ανέτοιμος  Μπεν Χατίρα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Ιταλός τεχνικός τεχνικός των «βυσσινί» είναι οι:

Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Μπέρτος, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Μουκάντζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός.


Πηγη: sportime.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr