Οδυνηρή ήττα (2-1) στο φινάλε για την ΑΕΛ στη Λαμία


Η Λαμία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας επικρατώντας 2-1 της Λάρισας στο «Αθανάσιος Διάκος»!

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς στο 88′ και ανέβηκε πάρα πολύ στην κατάταξη, αφού έφτασε στους 22 βαθμούς και προσπέρασε τον Παναιτωλικό (20β.) και τον ΟΦΗ (19β.).

Αντίθετα, η ΑΕΛ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και το έργο της για την παραμονή θα δυσκολέψει στα Play Out, αφού θα χρειαστεί δύο νικηφόρα αποτελέσματα περισσότερα από τους ανταγωνιστές της για να αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 33′. Ο Μπεχαράνο σέντραρε από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά, ο Τζανετόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα πάνω στον Νάγκι και αυτή στρώθηκε στον Αντέτζο, ο οποίος απλά την έστειλε στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Λάρισα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με πολλά φάλτσα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Επασί και μπήκε γκολ!

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκε στο 88′! Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα από διεκδίκηση στρώθηκε στον Ντέλετιτς και αυτός με πλασέ σκόραρε! Το VAR έλεγξε τη φάση για οφσάιντ στην αρχή της, δεν διαπιστώθηκε κάτι το μεμπτό και το γκολ κατακυρώθηκε!

Κίτρινες: 66' Μπεχαράνο, 75' Αντέτζο, 75' Σκόνδρας - 71' Γιακιμόφσκι, 83' Ηλιάδης

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (90+5' Βασιλακάκης), Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90+5' Τζέιμς), Ρόμανιτς (76' Πίτι), Καραμάνος, Αραμπούλι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Στίφλερ, Κολομπίνο, Γκράουρ, Πινακάς (73' Μουκαντζό), Ακούνια, Ντουρμισάι (85' Νούνιτς).

Η Βαθμολογία




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr