Κορωνοϊός: Aθρόα χθες η προσέλευση εκπαιδευτικών για τεστ στη Λάρισα – Ελήφθησαν 650 δείγματαΜεγάλη ήταν η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας αλλά και του προσωπικού που εργάζεται στις σχολικές μονάδες, στη χθεσινή διενέργεια έλεγχων ανίχνευσης κορονοϊού με μοριακά τεστ PCR, που πραγματοποιήθηκαν στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, με τη μέθοδο drive through (μέσα από το αυτοκίνητο).

Η προσέλευση ήταν ενδεικτική της ανησυχίας που υπάρχει στην εκπαιδευτική κοινότητα εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ελήφθησαν περίπου 650 δείγματα.

Τα αποτελέσματα των τεστ θα βγουν σήμερα, καθώς πρόκειται για μοριακό έλεγχο και ενημέρωση θα λάβουν μόνο όσοι θα βγουν θετικοί.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που βρέθηκε στη διαδικασία τόνισε για ακόμη μια φορά ότι θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση,  καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και στο αίτημα των εκπαιδευτικών για επανάληψη των ελέγχων απάντησε θετικά.


Πηγη: Ελευθερία (Νατάσα Πολυγένη) 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr