Άγριο έγκλημα στο Κιλκίς με θύμα έναν 67χρονο - Φέρεται να τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του



Άγριο έγκλημα με θύμα 67χρονο σημειώθηκε την Παρασκευή στο Μυριόφυτο Κιλκίς. Το τραγικό συμβάν έγινε την ώρα που ανιψιός και θείος όργωναν με τα δυο τους τρακτέρ τα χωράφια τους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, eidisis.gr, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο ανιψιός φέρεται να μαχαίρωσε τον θείο του, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός, όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να δώσουν εξήγηση γιατί συνέβη το περιστατικό. Ανέφεραν, μάλιστα, πως το θύμα διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την τετραμελή οικογένεια του φερόμενου ως δράστη.

Ο άτυχος 67χρονος αγρότης ζούσε μόνος του στο Μυριόφυτο, ενώ η οικογένεια του αδελφού του στο γειτονικό Σ.Σ Μουριών. Ο ανιψιός κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, όπου οι άνδρες του διενεργούν την προανάκριση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ημεδαπός για ανθρωποκτονία 63χρονου ημεδαπού

Συνελήφθη σήμερα (12 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας ημεδαπός άνδρας για ανθρωποκτονία 63χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (12 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, ο προαναφερόμενος άνδρας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο.

Το αιχμηρό αντικείμενο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Επίσης, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr