Κάθειρξη 7 ετών σε αστυνομικό στη Λάρισα - Για να "λύσει μάγια" απέσπασε 250.000 ευρώ από 50χρονη



Κάθειρξη 7 ετών και 3 μηνών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, σε 55χρονο, συνταξιούχο πλέον αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται πως εξαπάτησε δύο αδέλφια Λαρισαίων, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους βοηθήσει υποτίθεται να ξεπεράσουν προβλήματα τα οποία οφείλονταν στην... «επίδραση μαγείας».

Ο κατηγορούμενος για να αποσπά χρήματα από τον 66χρονο και την ευκολόπιστη 50χρονη αδελφή του, τους ανήγγειλε «διάφορα κακά» τα οποία υποτίθεται θα συνέβαιναν σε «προσφιλή τους πρόσωπα» και για τον λόγο αυτόν «τσέπωνε» χρήματα, ενώ τους διέθετε διάφορα φυλακτά και αυτοσχέδια σκευάσματα («μαντζούνια») τα οποία προμηθεύονταν από μια άγνωστη στην πραγματικότητα γυναίκα, την οποία έλεγαν «Πηνελόπη».

Από το 2010 έως το 2013 που η 50χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ο αστυνομικός απέσπασε τμηματικά 230.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ σε 24.000 ευρώ ανέρχονταν η αξία των «διαβασμένων» χρυσαφικών που της ξάφρισε ο κατηγορούμενος, ο οποίος φαίνεται πως απέσπασε άλλες 20.000 ευρώ από τον αδελφό της 50χρονης.


Πηγη: Ελευθερία (Β. Κακάρας) 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr