Πλατφόρμα Agro Αγιάς από τον ομώνυμο δήμο



Μια πλατφόρμα, στην οποία θα μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους κλείνοντας συμφωνίες για τη διάθεσή τους με εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και απευθείας με τους καταναλωτές, θα έχουν στη διάθεσή τους το επόμενο διάστημα οι παραγωγοί της Αγιάς.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, στο 9ο Smart Cities Conference 2021, ο επόμενος σταθμός στην πορεία ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου θα είναι η δημιουργία της πλατφόρμας Agro Αγιάς, που θα απευθύνεται στους παραγωγούς της περιοχής.

«Το επόμενο βήμα το οποίο ετοιμάζουμε και το οποίο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την περιοχή μας και την τοπική ανάπτυξη είναι η πλατφόρμα Agro Αγιάς. Μέσω αυτής της πλατφόρμας θα δώσουμε τη δυνατότητα σε μεμονωμένους παραγωγούς, σε μικρές επιχειρήσεις μεταποίησης αλλά και στους συνεταιρισμούς μας, να αναπτύξουν εξωστρέφεια, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τα οποία παράγουν, τα οποία και θα μπορούν να τα διαθέσουν απευθείας από εκεί.

Το τελικό αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε μία επιπλέον αξία στα αξιόλογα τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας», δήλωσε ο Αντώνης Γκουντάρας.


Πηγη: thessaliaeconomy.gr (Z.H.) 


Όλη η Ενημέρωση των Αγροτών - Κτηνοτρόφων στο www.AgroNEWS365.eu