Εξοργισμένοι οι Λαρισαίοι έμποροι με την κατάσταση στους πεζοδρόμους


«Η Λάρισα συνεχίζει να βρίσκεται στο κόκκινο. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις μας. Τα περιοριστικά μέτρα μας έχουν γονατίσει. Και την ίδια ώρα εκατοντάδες συμπολίτες μας, ειδικά νέα παιδιά, συνωστίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα στους πεζοδρόμους σα να μην συμβαίνει τίποτα. Ειδικά στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, κάθε βράδυ, σημειώνεται το αδιαχώρητο. Αν λειτουργούσε η εστίαση δεν θα είχε τόσο κόσμο…»

Λαρισαίοι έμποροι της Βενιζέλου και όχι μόνο ξεσπούν και μιλάνε στη LarissaPress για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. «Φυσικά και δεν επιθυμούμε να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα. Αντιλαμβανόμαστε πως είναι νέα παιδιά και έχουν χτυπηθεί πολύ από την πανδημία. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει είναι η μέγιστη κοροϊδία. Ή υπάρχουν νόμοι και οφείλουμε όλοι να τους τηρήσουμε για να τελειώνουμε με αυτό το μαρτύριο ή ας μας αφήσουν να δουλέψουμε. Εμείς άλλωστε μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια εντός των καταστημάτων μας», σημειώνουν.

Σίγουρα τα όσα συμβαίνουν στην πόλη θα έπρεπε να είχαν απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό όλους τους υπεύθυνους. Άλλωστε η Λάρισα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ελληνικών πόλεων με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά.


Πηγη: larissapress.gr (Λ.Π.) 



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr