Ένστολη διαμαρτυρία την Τρίτη της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών ΛάρισαςΟι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς Κατ. Κράτησης Λάρισας, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου τους και βάσει απόφασης της ομοσπονδίας τους (Π.Ο.Υ.Ε.Φ. Αρ. Πρωτ. 050/25-02-2021), συμμετέχουν στις 24ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές Απεργίες της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 έως και Τρίτη 2 Μαρτίου 2021.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 2 Μαρτίου από τις 10:30 έως 11:00 θα πραγματοποιήσει ένστολη διαμαρτυρία μπροστά από την πυλη του Κατ.Κράτησης Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εκτελεστεί καμία μεταγωγή τόσο προς τα Δικαστήρια, εκτός κι αν τίθεται ζήτημα παρέλευσης της προσωρινής κράτησης, όσο και προς τα Νοσοκομεία, εκτός των περιπτώσεων που συνεπάγεται κίνδυνος ζωής των κρατουμένων και μετάγονται με ασθενοφόρο.

Το προσωπικό ασφαλείας θα διατεθεί αποκλειστικά για τη φρούρηση των κρατουμένων και του Κατ. Κράτησης Λάρισας.

Τέλος, δεν θα επιτραπούν επισκεπτήρια συνηγόρων και συγγενών κρατουμένων στο Κατάστημα Κράτησης καθώς και στα νοσοκομεία.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr