Τσιπούρες φούρνου στη λαδόκολα


Υλικά:
  • 2 τσιπούρες
  • αλάτι (όσο θέλετε)
  • ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
  • λαδόκολα
  • 1 φλ. τσαγίου (περίπου 200ml) λαδολέμονο

Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.
  • Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.
  • Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή σας όρεξη...

ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr