Λάρισα: Τηλε-εκπαίδευση και τηλε-δημιουργία στην Ανώτερη Σχολή ΧορούΗ τηλε-εκπαίδευση στον καιρό  της πανδημίας, αποτελεί το μοναδικό εργαλείο πραγμάτωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην Ανώτερη Σχολή Χορού, διατήρησης της σωματικής και πνευματικής ετοιμότητας των σπουδαστών της,  προσφοράς και πρόσληψης νέων πνευματικών και κινητικών ερεθισμάτων. 

Ειδικά στο μάθημα του Αυτοσχεδιασμού- Στοιχεία Χορογραφίας η  δεσμευτική συνθήκη της πανδημίας όσον αφορά στο χώρο, στο χρόνο, στη συνύπαρξη, μπορεί να αποτελέσει όχημα έμπνευσης και δημιουργίας.

Στο βίντεο παρουσιάζονται σπουδές των σπουδαστριών στο μάθημα του Αυτοσχεδιασμού-Στοιχεία Χορογραφίας, με διδάσκουσα την κυρία Δανάη Χριστακάκου, που έχουν ως  θέμα την εξερεύνηση στην εναλλαγή ποιότητας στην κίνηση.

Συμμετέχουν:

Β’ Έτος: Μαρία Αγγέλογλου, Λίλα Γιαννακοπούλου, Νάντια Καζάνα,  Ειρήνη Κακλαμάνου, Σοφία Κόμνου, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου, Μαρία Οργαντζόγλου, Θάλεια Τσιρωνά

Α’ Έτος: Αναστασία Δαλαμήτρου, Χριστίνα Ζαχαράκη, Αγγελίνα Καλοπήτα, Κωνσταντίνα Λούπη, Ελένη Πέτκου.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr