Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι έλεγχοι σε σπίτια στη Λάρισα



Από είκοσι  δυο (22) κλιμάκια μηχανικών Δήμου και ΤΕΕ – 

Συνεχίζονται τη Δευτέρα 8 Μαρτίου  οι έλεγχοι κτιρίων στην πόλη της Λάρισας για ενδεχόμενες ζημιές από την σεισμική ακολουθία των τελευταίων ημερών. 

Οι έλεγχοι θα γίνουν από είκοσι δυο (22) κλιμάκια μηχανικών του Δήμου και του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας. Τα κλιμάκια θα ελέγξουν κτίρια, σύμφωνα με την λίστα που έχει δημιουργηθεί, με τις αναφορές των συμπολιτών στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαρισαίων. 

Παρακαλούνται οι συμπολίτες οι οποίοι λαμβάνουν sms στα κινητά τους τηλέφωνα για ραντεβού ελέγχου, να απαντούν και να επιβεβαιώνουν την παρουσία τους, στο ακίνητο, στο τηλέφωνο 2410 623398. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο λειτουργεί μόνο για αυτό το λόγο. 

Τυχόν επικοινωνία για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη επαναλαμβάνουμε ότι γίνεται στα τηλέφωνα του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου : 2410 614637 και 2410 623526. 

Πολίτες οι οποίοι δεν θα επικοινωνούν για επιβεβαίωση της παρουσίας τους στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν θα είναι εφικτός ο έλεγχος στα ακίνητά τους  αύριο. Τα κτίρια τους θα ελεγχθούν σε επόμενη φάση.

Σημειώνεται επίσης ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των κατοικιών στα χωριά του Δήμου μας και αύριο οι  Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων με κοινωνικούς λειτουργούς θα βρίσκονται στα χωριά του πρώην Δήμου Κοιλάδας για να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους κατοίκους για θέματα που αφορούν  την καθημερινότητά τους.   

Τέλος, σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις γέφυρες της πόλης, από ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί στα σχολικά κτίρια.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr