Στη Μεσοχώρα Ελασσόνας ο Καθηγητής Σεισμολογίας κ. Ευθύμης ΛέκκαςΣτο Μεσοχώρι βρέθηκε με το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα ο Καθηγητής Σεισμολογίας κ. Ευθύμης Λέκκας. 
 

Ο κ. Λέκκας κατά τη συνάντηση τους δήλωσε τα εξής: «Το φαινόμενο είναι ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο οι μετασεισμοί που γίνονται δείχνουν να εκτονώνεται η σεισμική δραστηριότητα και φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Συλλέγοντας στοιχεία  θα είμαστε ακόμα πιο σίγουροι τις επόμενες ώρες για την εξέλιξη του φαινομένου» 


Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται μεταξύ άλλων ότι ήδη κλιμάκια του δήμου είναι στην ευρύτερη περιοχή του Μεσοχωρίου, για την εκτίμηση των ζημιών. 


Παράλληλα έχει δρομολογηθεί η σίτιση και η διαμονή όλων των κατοίκων για το βράδυ είτε σε σκηνές, είτε σε καταλύματα στην Ελασσόνα. 


Στο Δημαρχείο Ελασσόνας στο τηλ.2493350224 - 2493350254 μπορούν να καλούν οι κάτοικοι για την καταγραφή προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την εκδήλωση του σεισμού (καταρρεύσεις κτιρίων, κατολισθήσεις, διακοπή υδροδότησης κλπ).Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr