Θεσσαλικό Θέατρο – Διαδικτυακές Διαλέξεις - Συζητήσεις για το Θέατρο


Το ‘Πανεπιστήμιο των Πολιτών’ του Δήμου Λαρισαίων,σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ & το Θεσσαλικό Θέατρο, στοχεύοντας στην στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας, θα λειτουργήσει διαδικτυακό πρόγραμμα ‘Θεατρικής Παιδείας’ με ποικίλη θεματολογία από την Τέχνη και το Θέατρο για τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Δήμου.

Η Λάρισα κάνοντας πράξη την “Πόλη που Μαθαίνει”, δημιουργώντας δίκτυα και συνεργασίες, διαμορφώνει προγράμματα για την πόλη και τους δημότες της, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα μένουν σπίτι, εξαιτίας της νόσου Covid-19. Τα μέλη ιδιαίτερα των ΚΑΠΗ, λόγω της αναστολής της λειτουργίας των δομών, έχουν βιώσει την απομόνωση, την μοναξιά και τον περιορισμό των κοινωνικών συναναστροφών.

Για το λόγο αυτό  το ‘Πανεπιστήμιο των Πολιτών’ και το Θεσσαλικό Θέατρο θα οργανώσουν και θα λειτουργήσουν μία σειρά 8 διαδικτυακών διαλέξεων-συζητήσεων από την Τετάρτη 31 Μαρτίου ( μία φορά την Εβδομάδα)με ποικίλη θεματολογία από την Τέχνη και το Θέατρο, με στόχο την μάθηση, τη δημιουργική ψυχαγωγία μέσα από την πλούσια ιστορία του θεάτρου, αλλά και τη διατήρηση της επαφής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του κοινού της πόλης. Εκπαιδεύτρια της δράσης θα είναι η κ. Μαρία Παπουτσή Θεατρολόγος-συνεργάτης του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Την ευθύνη για  την υλοποίηση του προγράμματος έχει το τμήμα Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων. 


Οι Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι 29 Μαρτίου και ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ift.tt/312OpGn


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης), 2410233430 (Γ΄ ΚΑΠΗ)



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr