Λάρισα: Ένταση κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από οπαδούς της ΑΕΛ


Με αεροπλάνο επέλεξε να πάει στη Λάρισα ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα η αποστολή των Πειραιωτών πήγε αεροπορικώς στη Νέα Αγχίαλο και από εκεί οδικώς στη Λάρισα. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μετακινήθηκαν με το δικό τους όχημα που φέρει τα λογότυπα τους, διότι έχει διατεθεί για τη δωρεά στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο έφτασε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει για τον αγώνα με την ΑΕΛ λίγο μετά τις 20:00. Εκεί τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού κάποιοι οπαδοί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι απ' έξω.

Μόλις έκανε την εμφάνιση του το πούλμαν που μετέφερε τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού προκλήθηκε ένταση από τους λιγοστούς οπαδούς. Οι περίπου είκοσι φίλοι της ΑΕΛ, που αψήφησαν και τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, φώναξαν κάποια υβριστικά συνθήματα και με την επέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών εισήλθαν στο ξενοδοχείο χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία.


Πηγη: fosonile.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr