Δήμος Ελασσόνας: Υποδοχή των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΦΩΤΟ)



Την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας που επλήγησαν από το σεισμό της 3ης και 4ης Μαρτίου ανέδειξε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στην υποδοχή των κλιμακίων Ελασσόνας, Κομοτηνής και Δράμας.


Ο κ. Γάτσας υποδέχτηκε αρχικά στο δημαρχείο το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας, που συντονίζει τις ενέργειες, συνοδευόμενο από το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής, το οποίο επιχειρεί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. 


Κατά την υποδοχή του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας, παραβρέθηκε η Βουλευτής του Νομού Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου, και μαζί με τον δήμαρχο καλωσορίσανε τους εθελοντές και εξήραν το έργο του.   


Σε όλες τις κοινότητες του δήμου επιχειρούν εθελοντές από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως Κομοτηνή, Ξάνθη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Δράμα και Λάρισα, που βοηθούν τους πληγέντες, ενώ παράλληλα κινητή μονάδα παρέχει ιατρική βοήθεια, όπου απαιτείται. 


Σήμερα στήθηκαν οι δύο πρώτοι Σταθμοί Πρώτων Βοηθειών σε Μεσοχώρι και Βλαχογιάννι και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχει αντίστοιχος σταθμός σε όλες τις κοινότητες που έχουν πληγεί από τον εγκέλαδο.




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr