Δήμος Λαρισαιων: Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Σεξισμός και βία σήμερα"


«Σεξισμός και βία σήμερα»

  • Συνεχίζεται ο κύκλος συζητήσεων με θέμα «η γυναίκα στο επίκεντρο» της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και του Πανεπιστημίου Πολιτών 

Με επιτυχία συνεχίζεται ο νέος κύκλος  διαδικτυακών συναντήσεων με θέμα  «Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια» που διοργανώνουν η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών στο πλαίσιο δράσεων του Larissa Learning City και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. 

Η επόμενη 2η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Σεξισμός & Βία σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαρτίου,  στις 7 μ.μ. και θα μεταδοθεί κι αυτή από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο Youtube.

Ομιλήτριες θα είναι η ψυχολόγος Γεωργία Ματζίρη, ψυχολόγος από το Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων βίας και πολλαπλών διακρίσεων του Δήμου Λαρισαίων, η Ειρήνη Κουφάκη, ψυχολόγος PhD και επιστημονική υπεύθυνος του Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Λάρισας του ΟΚΑΝΑ,  η Νίκη Τσούγκου Msc ψυχολόγος, από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, η Μαρκέλλα Καράμπελα, ιστορικός,  μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων Ρ. Απρίλη. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη. 

Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση και να απευθύνουν ερωτήσεις  μέσω της πλατφόρμας zoom. 

 Link τηλεδιάσκεψης
https://zoom.us/j/97154101633?pwd=TVJhYW9MeFV3OForWWFJdCtzdGZUZz09

Meeting ID: 971 5410 1633
Passcode: 234510

Το link της μετάδοσης στο Youtube του Δήμου

https://youtu.be/Cz_b-B9UcQ4




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr