Μουκάντζο και Μιχαήλ αποχωρούν από την ΑΕΛ



Μπέντζαμιν Μουκάντζο και Αλέξης Μιχαήλ δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ και άμεσα θα λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η ΠΑΕ ΑΕΛ αναμένεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τους Μπέντζαμιν Μουκάντζο και Αλέξη Μιχαήλ.

Αμφότεροι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Θεσσαλών για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, μία κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο έχει την εξήγησή της.

Τόσο ο Καμερουνέζος στράικερ, όσο και ο Έλληνας αμυντικός θα αποχωρήσουν άμεσα από την ΑΕΛ, καθώς θα λυθεί η συνεργασία τους εντός των επόμενων 24ώρων.

Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Μουκάντζο στις 27 Ιανουαρίου όντας ελεύθερος από την Βαλενσιέν, αλλά οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές.

Αγωνίστηκε σε τρία μας πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου, δίχως να βρει δίχτυα και με χαμένο πέναλτι με την ΑΕΚ (2-4). Στο οποίο αν είχε ευστοχήσει, πιθανότατα θα έδινε τον βαθμό στην ΑΕΛ.

Όσο αφορά τον 35χρονο Έλληνα αμυντικό, μετακόμισε στην ΑΕΛ από τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2019 και αποτέλεσε από τους βασικούς στόπερ της ομάδας. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 18 ματς, καταγράφοντας και μία ασίστ.


Πηγη: sportime.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr