Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση την Πέμπτη και Παρασκευή όλα τα σχολεία της Π.Ε. ΛάρισαςΔεν θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Πέμπτη 11-3-21 και Παρασκευή 12-3-21 σε σχολικές μονάδες γενικής και ειδικής αγωγής δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ότι οι σχολικές μονάδες  θα παραμείνουν κλειστές  στην Π.Ε. Λάρισας για προληπτικούς λόγους, ώστε να δοθεί χρόνος, μέχρι να σταλούν όλα τα στοιχεία  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναφορικά με την καταλληλότητα των κτιρίων των σχολικών μονάδων και όσων χρήζουν επισκευών, τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα και εισηγήσεις  Διευθυντών σχολικών μονάδων.

Επίσης, από την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 11/03/2021 και την Παρασκευή 12/03/2021, όλες οι σχολικές μονάδες - Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Αγωγής- της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θα παραμείνουν κλειστές, κατόπιν Απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Επισημαίνεται ότι στο ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr