Δήμος Λαρισαιων: Κύκλος διαδικτυακών συναντήσεων με επίκεντρο την γυναίκα


Κυκλος διαδικτυακών συναντήσεων για τη γυναίκα

  • Διοργανώνεται από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο Πολιτών με τίτλο «Η γυναίκα στο επίκεντρο μια διαχρονική περιπέτεια»

  • Την Τετάρτη η πρώτη εκδήλωση με θέμα «πατριαρχία και γυναίκα στο χθες και το σήμερα»


Κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων για την Γυναίκα με τίτλο «Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια» διοργανώνει η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών.  

Η πρώτη συνάντηση με  τίτλο «Πατριαρχία και γυναίκα στο χθες και το σήμερα»  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 7 μ.μ και θα μεταδοθεί στο κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο youtube.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο Σωτ. Λαινάς, ψυχολόγος, Phd,αν. επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων προαγωγής Αυτοβοήθειας, ο Σωτ. Παλαιομήτρος, κοινωνιολόγος της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων και η Κυριακή Σπανού σκηνοθέτης, καλλιτεχνική διευθύντρια «Θεσσαλικού Θεάτρου». 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγ. Απρίλη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Λένα Κισσάβου.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή 




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr