Γιωργος Καββαθάς: Η Εστίαση πρέπει να ανοίξει “ΕΧΘΕΣ”



Ο κλάδος θέλει να ανοίξει “εχθές” δήλωσε για την Εστίαση ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ Γιώργος Καββαθάς, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής (28/2/2021) σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, περιγράφοντας μία ζοφερή κατάσταση για τους επαγγελματίες του χώρου και κάνοντας παράλληλα την πρόβλεψη ότι μέχρι και τις αρχές του Απριλίου τουλάχιστον τα καταστήματα της εστίασης θα παραμείνουν κλειστά και μόνο στην περίπτωση που τα πράγματα θα πάνε καλά.

Το ενδεχόμενο να ανοίξει η Εστίαση αποκλειστικά στους εξωτερικούς χώρους και για όσο θα βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες δεν αποκλείστηκε από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ σε συνδυασμό όμως και με το μερικό άνοιγμα των Εσωτερικών. Εντωμεταξύ οι επαφές με τα αρμόδια Υπουργεία και την Κυβέρνηση είναι συνεχείς και κυρίως αφορούν στο διάλογο που θα διαμορφώσει τα μέτρα στήριξης του κλάδου.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Την ερχόμενη Πέμπτη η ΠΟΕΣΕ οργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, όπου τα μέλη της θα ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας και για τα αποτελέσματα της κινητοποίησης “ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ” που οργανώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου.

Κλείνοντας τη συνέντευξη για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ έκανε τη δυσοίωνη πρόβλεψη για απανωτά λουκέτα στην Eστίαση που αναμένεται να φτάσουν στο 45%.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr