Αναστεναγμοί… αναστατώνουν κεντρική συνοικία στη Λάρισα!


Εκείνη πολύ γνωστή για την επιτυχημένη της επαγγελματική δραστηριότητα στο νομό Λάρισας.

Εκείνος νεαρότερος κατά πολλά χρόνια και γεμάτος αντοχές και όρεξη για νέες εμπειρίες. Ο πόθος τους αμοιβαίος και το αποτέλεσμα… εκρηκτικό. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ολόκληρη πολυκατοικία αλλά και τα γύρω διαμερίσματα της πυκνοκατοικημένης γειτονιάς να έχουν… αναστατωθεί.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο κέντρο της Λάρισας και οι πληροφορίες του Larissanet.gr αναφέρουν πως αποτελεί πλέον αντικείμενο συζήτησης για πολλά ζευγάρια και οικογένειες που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή. Για την ακρίβεια μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Στους κοινόχρηστους χώρους τα βλέμματα των ενοίκων συναντώνται. Άλλοτε σκανδαλισμένα, ενίοτε με συνωμοτικό τρόπο ενώ μερικές φορές η συζήτηση δεν αργεί να ξεκινήσει γύρω από το «ιδιαίτερο» αυτό ζήτημα.

Οι φωνές και οι αναστεναγμοί, μόνο… απαρατήρητοι δεν περνούν, με την όλη κατάσταση να έχει ανεβάσει την λίμπιντο της γειτονιάς.

Αν μη τι άλλο το φλογερό αυτό ζευγάρι, παρουσιάζεται ανενόχλητο απ όσα λέγονται και παρά τις όποιες… παρατηρήσεις για τους θορύβους, συνεχίζει με εντυπωσιακούς ρυθμούς να ζει  την μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής.

Τα κολλημένα χαρτάκια στο ασανσέρ δεν τους επηρεάζουν στο παραμικρό, ενώ ανεπίσημα «γνωστοί» από την ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνουν τους γείτονες πως δεν μπορούν να παρέμβουν σε καμία περίπτωση, λόγω θορύβων, όσο αυτοί γίνονται σε ώρα που δεν είναι «κοινής ησυχίας».


Πηγη: larissanet.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr